On vuosi 1947. Natsit on murskattu, Kylmä Sota on alkanut ja Neuvostoliiton agentit tutkivat tarumaisen Baabelin Tornin raunioita. Mitä he etsivät? CIA haluaa kuuluisan arkeologin ja seikkailijan Dr. Henry "Indiana" Jonesin ottamaan selvää. Tartu piiskaasi ja lierihattuusi ja lähde Indyn kanssa maailmaakiertävään kilpajuoksuun paljastaaksesi mysteerisen "Helvetinkoneen."

Yllä oleva on vapaa suomennos Indiana Jones and the Infernal Machinen takakannen tekstistä. Tämä Indy-peli tehtiin vuonna 1999, ja se on tähän mennessä uusin Indy-peli. Grafiikat ovat huomattavasti paremmat kuin edellisissä peleissä. Toisin kuin aikaisemmat pelit, tämä peli on paljon enemmän toimintapainoitteisempi, mutta seikkailuakin löytyy. Pelissä on paljon erilaisia paikkoja, kuten Babylon, Tien Shanin vuoristo, Palawanin saari Filippiineillä, Teotihuacan ja Sudanin pyramidit ja niiden alla olevat labyrintit. Pelissä Indy voi käyttää nyrkkejään, piiskaansa, revolveriaan, 9 mm pistoolia, automaattipistoolia, rynnäkkökivääriä, viidakkoveistä, puolikonepistoolia, pumppuhaulikkoa ja sinkoa Puna-Armeijan sotilaita, nälkäisiä elukoita, vihamielisiä robotteja, kauheita hirviöitä ja (voi ei) käärmeitä vastaan. Pelissä on 16 tasoa sekä bonustaso. Yhdellä tasolla voi myös ohjastaa kaivoskärryä elokuvan malliin.

Nämä kaikki lisättynä loistavaan ääneen ja tunnelmaan tekevät tästä pelistä pakkohankinnan jokaiselle Indiana Jones-fanille. Pelin voi ostaa LucasArtsilta osoitteesta www.lucasarts.com/companystore.

Pelin läpipeluuohjetta ei ole vielä saatavilla.